Mange har opplevd problemet med at skriveren plutselig slutter å skrive ut. Du sjekker det du kan og prøver og prøver igjen, men ingenting skjer. I denne artikkelen har vi tatt for oss noen av de vanligste årsakene til at skriveren slutter å fungere. Det er umulig å beskrive løsningsforslag for alle type skrivere, derfor vil artikkelen inneholde en del generelle tips.

  • Ja, det er mappen Windows.old som gjør dette mulig, men denne mappen blir slettet automatisk 30 dager etter oppgradering.
  • Windows 10 lanseres som en «tjeneste», og det innebærer blant annet at https://windll.com/nn/dll/microsoft-corporation/vcomp110 det ikke lanseres noen Windows 11 og 12 i fremtiden, men at Windows oppdateres kontinuerlig.
  • Vertsprosess for windows et eller annet heter programmet du må blokkere, visst jeg ikke husker helt feil.
  • En ny Microsoft Store med kraftig utvidet apputvalg (blant annet mulighet til å tilby programmer som installeres med såkalte «.exe»- eller «.msi»-filer som Firefox, Chrome og Adobes Creative Cloud-pakke).

Intune -maskiner ved UiO er innstilt til å rulle utfunksjonsoppdateringen 90 dager etter Microsoft publiserer den nye versjonen. Det er en oppdatering som inneholder nye funksjoner. En funksjonsoppdatering inneholder også alle tidligere kvalitetsoppdateringer, etter behov. Det er en trinnvis oppdatering av Windows-produkter som inneholder feilrettinger og sikkerhetsproblemløsninger, men ikke inneholder noen nye funksjoner.

Microsoft Update-katalogen er en tjeneste som tilbyr en liste over oppdateringer som kan distribueres uten bruk av Windows Update på internett – oppdateringene kan installeres når det passer. Men med den nye Windows 10-oppdateringen, skal det bli slutt på disse irritasjonsmomentene. Etter denne oppdateringen, skal de neste oppdateringene gå 31 prosent fortere, og starte til mer passende tider. Du kan utsette den en viss periode, men det går ikke an å stoppe den på ubestemt tid.

Prøv 1 Måned Gratis

Hvis du har problemer med å oppdatere til Windows 11, kan du prøve en annen av Microsofts anbefalte metoder, som du finner her. Er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre. Som du kan se, er det ikke den store oppdateringen for vanlige forbrukere. Microsoft kjøpte tastatur-appen SwiftKey i 2016.

Gutter Mot Verden

Vennligst oppgrader nettleseren og forsøk igjen. Utklippsverktøyet som man har kunnet bruke til å ta skjermdumper, blir faset ut og erstattet av appen «Klipp og skisse». Utklippsverktøyet kommer fortsatt til å være tilgjengelig en stund, men Microsoft sier at verktøyet synger på siste verset.

Categories: Windows 11 filer